0879601011

Kedis за кастрирани котки с пиле 15 kg, Premium

119.99лв.

Описание:Kedis за кастрирани  котки с пилеПълноценна храна за кастрирани котки над 1 година с пилешко месоСъдържание и хранителни стойности:Състав: Птиче брашно 35%, ориз, царевица, месно ..

Kedis за кастрирани котки с риба 15 kg, Premium

119.99лв.

Описание:Kedis за кастрирани  котки с риба15 kgПълноценна храна за кастрирани котки над 1 година с рибаСъдържание и хранителни стойности:Състав: Птиче брашно 31%, ориз, царевица, месно бра..

Kedis за зрели котки с говеждо 15kg, Premium

119.99лв.

Описание:Kedis за зрели котки с говеждоПълноценна храна за котки над 1 година с говеждоСъдържание и хранителни стойности:Състав: Птиче брашно, царевица, ориз, месно брашно (телешко), говеждо ..

Kedis за зрели котки с пиле 15kg, Premium

119.99лв.

Описание:Kedis за зрели котки с пилеПълноценна храна за котки над 1 година с пилешко месоСъдържание и хранителни стойности:Състав: Птиче брашно 40% (птиче брашно 23%, пилешко брашно 15%, хидролиз..

Kedis за зрели котки с агне 15kg, Premium

119.99лв.

Описание:Kedis за зрели котки с агнеПълноценна храна за котки над 1 година с агнешко месо.Съдържание и хранителни стойности:Състав: Птиче брашно, царевица, ориз, месно брашно (телешко), агнешко..

Kedis за зрели котки с риба 15kg, Premium

119.99лв.

Описание:Kedis за зрели котки с рибаПълноценна храна за котки над 1 година с рибаСъдържание и хранителни стойности: Състав: Птиче брашно, царевица, ориз, месно брашно (телешко), рибно брашно..

Premil Standard Beef - 10 kg, Premium

64.00лв.

Пълноценна храна с естествени, добре балансирани аминокиселини, получени от говеждо месо. Аминокиселините с макро и микроелементи ще осигурят правилно развитие, здравословен и дълъг живот на вашата ко..

Premil Standard Mix - 10 kg, Premium

72.99лв.

Пълноценна храна с естествени, добре балансирани аминокиселини, получени от пилешко, свинско и говеждо месо. Аминокиселините с макро и микроелементи ще осигурят правилно развитие, здравословен и дълъг..

Premil Standard Poultry - 10 kg, Premium

64.00лв.

Пълноценна храна за котки от всички възрасти с птиче месо.Пълноценна храна с естествени, добре балансирани аминокиселини, получени от птиче месо. Аминокиселините с макро и микроелементи ще осигурят пр..

Premil Standard Fish - 10 kg, Premium

64.00лв.

Пълноценна храна за котки от всички възрасти с естествени, добре балансирани аминокиселини, получени от най-доброто месо. Аминокиселините в съчетание с макро и микро елементи гарантират правилно разви..

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)