0879601011

Premil Maxi Adult - 15 kg, Premium

64.00лв.

Храна за кучета над 1 година от средни и едри породи с пилешко месо.Премиум храна, богата на витамини, макро и микро елементи, необходими за здравословен живот на възрастните кучета.Без изкуствен..

Premil Maxi Athletic - 15 kg, Premium

87.99лв.

Пълноценна храна за млади, изложбени и кучета в по-леко обучение.Храна премиум клас, богата на естествени, добре балансирани, с мезентични аминокиселини и качествени, лесно смилаеми мазнини.* Без изку..

Premil Maxi Basic - 15 kg, Premium

65.99лв.

Пълноценна храна за нормално активни и затлъстели кучета от всякакви размери и породи.Първокласна храна, богата на витамини, макро и микроелементи, необходими за здравословен начин на живот на възраст..

Premil Maxi Plus - 15 kg, Premium

80.99лв.

Храна за пораснали кучета от всички породи.Премиум храна, богата на витамини, макро и микро елементи, необходими за здравословен живот на средни и големи породи кучета.* При проблеми с аналните жлези!..

Premil Maxi Puppy Junior -15kg , Premium

88.99лв.

Пълноценна храна за кученца и млади кучета от всички раси и размери.Храна премиум клас, богата на витамини, макро- и микроелементи, необходими за правилното развитие на кученца и млади кучета от всичк..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)