0879601011

Premil MIX - за кучета от всички размери и породи - 10 kg, Premium Economy

43.99лв.

MIX е пълноценна храна за нормално активни кучета от всички размери и породиСЪСТАВ: царевица, дехидратирано пилешко, свинско и говеждо месо, студено пресовани растителни масла, азнини, юфка от цвекло,..

Premil CAMPER - за кучета малки и средни породи - 10 kg, Premium Economy

43.99лв.

CAMPER е пълноценна храна за възрастни кучета от средни и малки породи.СЪСТАВ: царевица, дехидратирано пилешко, свинско и говеждо месо, студено пресовани растителни масла, мазнини, юфка от цвекло, мая..

Premil START - за подрастващи, бременни, кърмещи и пораснали активни кучета - 10 kg, Premium Economy

49.99лв.

START е пълноценна храна за кученца до 1 година, за подрастващи, бременни, кърмещи и пораснали активни кучета.СЪСТАВ: царевица, дехидрат рано пилешко, свинско и говеждо месо, студено пресовани ра..

Premil Maxi Plus с агнешко - 15kg, Premium

80.99лв.

Храна за пораснали кучета от всички породи.Премиум храна, богата на витамини, макро и микро елементи, необходими за здравословен живот на средни и големи породи кучета.* При проблеми с аналните жлези!..

Premil Maxi Adult с пилешко - 15 kg, Premium

64.00лв.

Храна за кучета над 1 година от средни и едри породи с пилешко месо.Премиум храна, богата на витамини, макро и микро елементи, необходими за здравословен живот на възрастните кучета.Без изкуствен..

Premil Maxi Athletic с три вида месо - 15 kg, Premium

87.99лв.

Пълноценна храна за млади, изложбени и кучета в по-леко обучение.Храна премиум клас, богата на естествени, добре балансирани, с мезентични аминокиселини и качествени, лесно смилаеми мазнини.* Без изку..

Premil Maxi Basic с говеждо- 15 kg, Premium

65.99лв.

Пълноценна храна за нормално активни и затлъстели кучета от всякакви размери и породи.Първокласна храна, богата на витамини, макро и микроелементи, необходими за здравословен начин на живот на възраст..

Premil Maxi Puppy Junior с три вида месо-15kg , Premium

88.99лв.

Пълноценна храна за кученца и млади кучета от всички раси и размери.Храна премиум клас, богата на витамини, макро- и микроелементи, необходими за правилното развитие на кученца и млади кучета от всичк..

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)