0879601011

Информация за доставка

Начин на плащане:

в брой или чрез наложен платеж


Доставка:

1. Доставката за София-град е напълно безплатна и се извършва в рамките от 1 до 3 работни дни. Поради натовареност или извънредни събития Петзона ООД запазва правото си да удължи този срок като своевременно уведоми клиента за забавянето по email или телефон.

2. Доставката за страната извън София-град е безплатна и се извършва чрез куриерска фирма в рамките от 1 до 5 работни дни. Петзона ООД запазва правото си този срок да бъде удължен поради натовареност или забавяне на доставките от страна на куриерските фирми.

3. При взимане на поръчка от нашия офис получавате 5% отстъпка от стойността на Вашата поръчка. 


Рекламации:

Всеки потребител има право да върне стоката в срок от 14 дни от датата на получаване на поръчка. За целта първо трябва да ни уведомите и задължително да съхраните както получената стока в търговския вид, в който Ви е била доставена, така и прилежащите към нея документи. При възникнало нарушение на целостта на получената стока, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. Връщайки закупената от Вас стока, Вие прекратявате договора за покупко-продажба. След като върнатата стока пристигне при нас, Вие ще получите обратно парите си. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на потребителя.